"Milletimizin yürüyüşü işte bu kadar nettir"

Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bayram Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin Türkiye'nin yeni yüzyıla muhteşem bir giriş yaparak kararını net bir şekilde dünyaya verdiğini açıkladı.

 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü liderliğiyle yeniden büyük Türkiye yürüyüşü kesintisiz devam edecektir" diyen Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Bayram Kahraman, 28 Mayıs’ın demokrasi tarihine geçecek çok önemli bir seçim olduğunu kaydetti. Yeni yüzyıla aynı güçle ve aynı liderle girmenin gururunu yaşadığını belirten Kahraman, aynı davada onunla beraber yürümekten büyük onur duyduğunu ifade etti.

Türkiye’nin emin adımlarla dünyada söz sahibi bir ülke olarak yoluna devam edeceğini belirten Kahraman şöyle konuştu:

“Türkiye’nin önü açıktır. Türkiye yüzyılı liderimiz Erdoğan ile yoluna devam edecektir. Halkımızın teveccühü bir kere daha gösterdi ki onsuz bir Türkiye düşünülmüyor. Onun liderliğinde tüm alanlarda ülkemizin kalkınmasını ve onun liderliğinde dünyada söz sahibi bir ülke olduğumuzu dünyaya ilan ettik. Liderimiz dünyada tüm mazlumların sesi olmaya devam edecek. Zalimlik eden her kim varsa karşısında dik durmaya devam edecek. Onunla gurur duyuyoruz. Bizler de yerel yönetimler olarak vatandaşa en iyi hizmeti götürmek için büyük gayretler göstereceğiz”.