Millet Partisi'nde kongre heyecanı başladı

Millet Partisi, ilçe kongreleri başlıyor. Beş ilçenin kongresinin tarihleri belli oldu.  10 gün içinde tamamlanması beklenen kongrelerin ardından ilçeler yeni yönetimleriyle yoluna devam edecek.

Millet Partisi kongre sürecine girdi. 20 Eylül’de başlayacak kongreler sürecinde ilk etapta 5 ilçenin kongre tarihleri belirlendi. Parti binasında gerçekleşecek kongreler öncesinde www.denizlidesiyaet.com’a açıklamalarda bulunan Millet Partisi MKYK Üyesi Hüsnü Çatal, ‘’Ülkemizin bütün değerlerini hukuk, adalet, liyakat içerisinde buluşturup kaynaştırarak istikamet gösterecek bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Millet Partisi olarak biz bunu sağlamak istiyoruz. Yol gösterecek bilge insanlara ihtiyaç var. Ülkemizin iç işlerine hiçbir alanda karışılmamasını sağlayacak bağımsız bir devlet politikası oluşturmamız lazım. Kongreler bunun için bir adımdır. Yeni seçilecek başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyorum” dedi.

20 Eylül tarihinde başlayacak olan kongreler, 30 Eylül’de sona erecek. Tüm ilçelerin kongreleri Millet Partisi Denizli İl Başkanlığında gerçekleşecek. Kongre tarihleri ise şu şekilde:

20 Eylül Bozkurt

23 Eylül Tavas

25 Eylül Sarayköy

27 Eylül Acıpayam

30 Eylül Babadağ

millet partisi’nde kongre heyecanı başladı denizli millet partisi hüsnü Çatal