MHP Pamukkale kongresini yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe kongresini tamamladı. İsmail Cirit başkanlığında hazırlanan ve tek liste ile gidilen seçimler, Denizli yerelinde ve Türkiye genelinde "iktidar" vurgusu ile tamamlandı. 

MHP, Merkezefendi teşkilat seçimlerinin ardından Pamukkale ilçe teşkilat seçimlerini de tamamladı. Katipoğlu Düğün Salonu'nda yapılan ve Genel Başkan Yardımcıları Eskişehir Eski Milletvekili Ruhsar Demirel Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan'ın katılımı ile gerçekleşen MHP Denizli Pamukkale İlçe Kongresine tek liste ile gidildi.  

İlçe başkanı İsmail Cirit güven tazeledi. 

"MESELE LAYIK GÖRÜLMEK"

Kongre sonrasında kısa bir açıklama yapan Pamukkale ilçe Başkanı İsmail Cirit, "Bizim için atanmak veya seçilmek arasında bir fark yoktur" vurgusu yaptı. Cirit, "Mesele layık görülmektir. Dün genel başkanımız layık gördü, bugün de delegelerimiz. Genel Başkan Yardımcımız Ruhsar Demirel'in Divan Başkanlığında Pamukkale İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Vatanımıza milletimize ve Pamukkalemize hayırlı olsun. Salonumuzu doldurarak bizlere tekrar yetki veren kıymetli delegelerimize, değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum,



TEŞEKKÜR ETTİ

"Pamukkale İlçesi 237 bin seçmen sayısı ile Denizli açısından önemli bir ilçemizdir diyerek konuşmasını sürdüren Cirit, "Ekip arkadaşlarımız ile partimizi en iyi şekilde temsil etmeye ve başarıya ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizlere inanan ve güvenen delegelerimize çok teşekkür ediyoruz. MHP’yi Denizli yerelinde ve Türkiye genelinde iktidara taşımak için üzerimize düşeni yapacağız" dedi. 

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ise Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongrelerinin kavgasız gürültüsüz bir şekilde MHP ruhuna yakışır bir şekilde gerçekleştiğini söyleyerek partililere umutlu mesajlar verdi. 

Mustafa KARAPINAR