MHP'NİN ÖNEMLİ İSMİ ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

MHP'nin önde gelen isimlerinden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimlerde MHP'den Denizli Milletvekili Adayı olan Feridun Ünal, aday adaylığı için genel merkeze başvurusunu yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekili aday adayları yavaş yavaş belirlenmeye başladı. MHP'nin önde gelen isimlerinden biri olan ve 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimlerde MHP'den Denizli Milletvekili Adayı olan Feridun Ünal, 14 Mayıs seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı için genel merkeze başvurusunu yaptı.

Bir dönem il başkanlığı da yapan işi insanı Feridun Ünal'ı yakından tanıyalım.

FERUDUN ÜNAL KİMDİR?

14 yaşında Ülkü Ocakları ile tanıştı. Bu tarihten sonra mahalle başkanlığı görevi yaptı. 1992 yılı içerisinde dönemin İl Başkanı Hasan Kurşuncu'nun daveti üzerine İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu.  1992 2003 yılları arasında iki yıllık boşluk harici İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2003 yılında yapılan olağan kongrelerde Denizli Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Üç yıl görev yaptı. 2006 yılındaki il olağan kongresinde Denizli İl Başkanlığına seçildi. 2007 genel seçimlerinde ve 2009 yerel seçimlerinde İl Başkanı olarak görev yaptı. 2014 yılı içerisinde Devlet Bahçeli'nin talimatı ile İl Başkanlığına atandı ve dört ay görev yaptı.