MHP, Merkezefendi'de kongresini yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Merkezefendi ilçe kongresi sessiz sedasız bir şekilde yapıldı. Katipoğlu Düğün Salonu'nda yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede atama ile göreve gelen Avukat Yurdahan Özhan başkanlığındaki liste seçimi kazandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilçe kongreleri başladı. Mayıs ayı sonu ya da Haziran ayı başında il kongresi ile sonuçlanacak süreç çerçevesinde cumartesi günü Merkezefendi ilçe kongresi sessiz sedasız Katipoğlu Düğün Salonu’nda yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Eskişehir Eski Milletvekili Ruhsar Demirer’in de katıldığı kongre sakin bir hava içinde geçti. Tek liste ile gidilen kongrede atama ile göreve gelen Avukat Yurdahan Özhan başkanlığındaki liste seçimi kazandı. Pazar günü de yine Katipoğlu Düğün Salonu’nda Pamukkale ilçe teşkilatının genel kurulu yapılacak.



TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

Kongre ile ilgili değerlendirmeler bulunan MHP Denizli il Başkanı Cafer Birtürk, “Denizli 1 milyon nüfusa sahip bir ildir. 600 delegenin 375’i Merkezefedi ve Pamukkale İlçelerinde yaşıyor. Çivril, Acıpayam ve Tavas ilçelerinde de kongreler yapılacak. Adaylarımız kongreden zaferle çıkacaklar. Mayıs ayı sonu yada Haziran ayı başında il kongremizi de tamamlayacağız. Tek liste ile seçimlere gittiğimiz için katılım beklenen düzeyde olmadı. Çift liste ile gidilseydi daha çok partilimiz genel kurulda yerini alırdı” dedi.