MHP'de Merkezefendi Altıntaş'a emanet

MHP Merkezefendi İlçe Kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, 'MHP, çözümlerin adresi, milli politik zekanın adresidir. MHP'ye sataşacak kendinizi parlatamazsınız' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresi sıkı önlemler altında yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurulda divanda MKYK Üyesi Gülay Özcan, İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Garip ve Süleyman Sırrı Kaya görev aldı. Delegeler, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri ve Ülkü Ocakları temsilcilerinin bulunduğu kongrenin açılışında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okuyan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün yanısıra kongrede İl Başkan Yardımcısı Hakan Çetinkaya, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin’in yanı sıra ilçe başkanları da salonda yerlerini aldı. Kongreye mevcut başkan Mehmet Altındaş’ın tek adaylığında gidildi.



“BU ÇATI ALTINDA BİR ARAYA GELMİŞİZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da konuşmasında, “MHP’nin vasıfları bir sevdanın ürünüdür. Biz bunları benimsemişiz. Bu çatı altında bir araya gelmişiz. Bu gün bölgede ülke bekası açısından MHP ve Ülkücü camianın önemini bir kez daha ortaya çıkardı. 13. büyük kurultaya gidiyoruz. Samsun’da ilk adımı attık. MHP Türk siyasetinin ülke ve millet bütünlüğünün en ulu çınarıdır. İlkeli ve dik duruşun önderi. Çözümlerin adresi, milli politik zekanın adresidir. MHP’ye sataşacak kendinizi parlatamazsınız. MHP’nin uzlaşma politikasından rahatsızlar. ‘İstikbal için birlik’ sloganımız çerçevesinde kazanan Türkiye olarak” dedi.



“YENİDEN GÖREVE TALİP OLDUK”

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Altıntaş, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, “Köklü yıkılmaz bir partinin mensuplarıyız. Bizler Türk milleti olarak Kuran’da övülmüş bir milletiz. Ayasofya’yı camiye çevirdik. Teröristleri yerle bir ettik. 21 aylık ilçe başkanlığını layıkı ile yerine getirdik. Yeniden göreve talip olduk. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.Oy sayım işlemlerinin sonunda seçimlerde oy kullanan 271 delegenin oyunu alan Mehmet Altıntaş yeniden ilçe başkanı seçildi. 

Mustafa KARAPINAR






mhp’de merkezefendi altıntaş’a emanet emin haluk ayhan cafer birtürk hakan Çetinkaya ziya gökalp ramazan eskin