MHP'de Koltuk Değişimi Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MHP Grup Başkanvekili Özkan Yeniay, görevi bir başka isme devir etti. Yeniay, paylaştığı mesajda kendisine destek olanlara teşekkür etti. 


Bir süredir Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliği görevini sürdüren Kale Belediye Meclis Üyesi Özkan Yeniay görevi Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'a devir etti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından mesaj yayınlanan Yeniay, "Kendisinin dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile görevinde muvaffak olacağına eminim. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin belirlediği 2023 vizyonu ve Türkiye Yüzyılı ideali ile milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Görevim boyunca yanımda olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere, Büyükşehir Belediye Meclisi’mizde Cumhur İttifakı’mızı temsil eden tüm meclis üyelerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

mhp denizli milliyetçi hareket partisi başkanvekili özkan yeniay fethi akcan çal belediye başkanı cumhur i̇ttifakı recep tayyip erdoğan