MHP, 12 ilçenin kongresini tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Kongrelerinin ardından başlayan süreçte 8 ilçenin daha kongreleri tamamlanarak başkanlar ve yönetimler göreve başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek geçekleşen kongrelerde partililerin coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pamukkale ve Merkezefendi ilçe kongreleri ile başlayan süreçte ilçe kongreleri aralıksız devam ediyor. Mehter takımı eşliğinde görkemli yapılan kongrelerde yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerine başarı dilenirken; ilçede şölen havasında gerçekleşen kongrelerde “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik”’ sloganına vurgu yapılarak MHP olarak her zaman devletin ve milletin yanında yer almaya devam edecekleri kaydedildi.



İŞTE YENİ BAŞKANLAR

Kongre süreçleri hakkında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, kongrelerin bayram havasında geçtiğini ifade ederek pandemi sürecinde kongrelerimizi belirli çerçeveler içinde gerçekleştirsek de coşku ve heyecan görülmeye değerdi. Pamukkale İlçe kongresi ile başladığımız kongre sürecinde bu zamana kadar Pamukkale İlçe Başkanlığımıza Mehmet Ali Yılmaz, Merkezefendi İlçe Başkanlığımıza Mehmet Altıntaş, Acıpayam İlçe Başkanlığımıza Günday İlhan, Çameli İlçe Başkanlığımıza Murat Genç, Güney İlçe Başkanlığımıza Hakan Ertekin, Tavas İlçe Başkanlığımıza Cahit Celadet Koçyiğit, Babadağ İlçe Başkanlığımıza Seyit Karademirve Buldan İlçe Başkanlığımıza Ahmet Özeşmen, Bozkurt İlçe Başkanlığımıza Harun Reşit Kuşçu, Sarayköy İlçe Başkanlığımıza da Ali İhsan Seçkin, Beyağaç İlçe Başkanlığına Yaşar Akakça, Honaz İlçe Başkanlığımıza Hüseyin Buran seçildi. Kendilerine ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.

mhp 12 ilçenin kongresini tamamladı cafer birtürk