Mezarlar otların arasında kayboldu
Çivril Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı, Çivril'de bulunan mezarlı otların sardığını ve mecliste dile getirmesine rağmen yetkililerden henüz bir karşılık bulamadığını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.
Çivril Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Çivril Mezarlığını otların sardığını, defalarca bu konuyu gündeme taşıdığını; ancak sesini duyuramadığını söyledi.
Yazıcı, paylaşımında, “Ey, Büyükşehir yetkilileri! Çivril Merkez Mezarlığımız içler acısı. Kutsal yerimiz ottan geçilmiyor, bakımsız. Defalarca Çivril Belediye Meclisi’ne getirdim. Sesimi duyuramadım. Sizler de Çivril Mezarlığına geliniz, ziyaret ediniz. Size de belki ölümü hatırlatır. Dışarıdan gelen ziyaretçiler bir şehrin mezarlığını görsün, o şehrinde ne olduğunu anlar” ifadelerine yer verdi.