Merkezefendi'de "Deprem Komisyonu" bilmecesi

Merkezefendi Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi 'Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu' üyesi Ali Faik İşmar, ülkemizi yasa boğan deprem sonrasında bu gün başlayan meclis toplantısında komisyonun bir yıldır çalışmadığını ifade ederek 'FESİH EDELİM' çağrısı yaptı.

Merkezefendi Belediye Meclisi Şubat Ayı 1’inci oturumu Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Sabaha karşı yaşanan ve tüm dünyada geniş yankı uyandıran deprem sonrasında partilerin grup başkanvekillerince bugün yapılan oturum ücretinin AFAD’a bağışlanmasına oy birliği ile karar verildi.

“YA AKTİF HALE GETİRİLSİN YA DA FESHEDİLSİN”
AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda ‘Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu’ üyesi olan İnşaat Mühendisi Ali Faik İşmar mecliste söz alarak 1 yıl boyunca komisyon adına hiçbir çalışma yapılmadığını ifade etti. İşmar; “Ya deprem komisyonu aktif hale getirilsin ya da komisyon fesih edilsin. Öyle bir zaman gelip insanlar bize ‘komisyonda ne yaptınız?’ diye sorduklarında verebilecek cevabımız yok” dedi.  Detaylar videomuzda
- Mustafa KARAPINAR
 

denizli ak parti merkezefendi belediye meclisi doğal afet deprem mk yapım