Memur olarak çalıştığı kuruma müdür oldu

Bir dönem Denizli Basın İlan Kurumu'nda memur olarak görev yapan ve kurucu müdür olarak Çorum'a atanan Abdullah Güler, bu kez Denizli'ye il müdürü olarak geldi ve görevine başladı.

Basın İlan Kurumu bünyesinde 2014 yılından itibaren çalışmaya başlayan ve Denizli Şube Müdürlüğü'nde de görev yapan Abdullah Güler, Çorum Kurucu Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti. Burada uzun süre görev yapan Güler, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünün takdiri ile Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü olarak atandı ve geçtiğimiz günlerde görevine başladı. Denizli’de kuruma bağlı basın kuruluşları temsilcilerinin “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul eden Güler, www.denizlidesiyaset.com imtiyaz sahibi Mustafa Karapınar’a ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Bu kıymetli görevimizde, yerel basınımıza nasıl daha faydalı olabilirim, nasıl daha verimli çalışabilirim gayreti içinde içerisinde olacağım. Egenin incisi Denizli’mizde görev alırken ''Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır'' düsturuna sahip olacağız” dedi.

ÖZGEÇMİŞİ
1989 yılında Denizli'de doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Denizli'de tamamladım. 
2011 senesinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldum sonrasında ise ''İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır'' bilinciyle Hukuk bölümünden mezun oldum.
2014 senesinde Basın İlan Kurumunun açtığı sınavı kazanarak Denizli Şube Müdürlüğünde göreve başladım.
2020 senesinde ise Çorum Şube Müdürlüğüne kurucu Şube Müdürü olarak atandım, bu süre zarfında Yozgat ilinin Çorum Şube Müdürlüğü'ne bağlanma süreçlerini tamamladık.
9 Ağustos 2021 tarihi itibariyle de Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.
Evli ve bir çocuk sahibiyim.
 

abdlah güler denizli basın ilan kurumu görev müdür denizlidesiyaset çorum