Memleket'ten Buldan'da dev adım!

Memleket Partisi Denizli İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde başlattığı 'Örgütlenme Seferberliği'nin ilk meyvesini Buldan'dan alıyor. Bugün İl Başkanlığında düzenlenen programda Elektronik Mühendisi Müjgan Köklü Sezmiş'e Buldan Kurucu İlçe Başkanlığı görevi törenle teslim edildi. 


Tören sırasında bir konuşma yapan İl Başkanı Erhan Derici, Buldan’daki örgütlenmeyi Müjgan Köklü Sezmiş gibi iyi eğitim almış bir kişiye vermekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memleket Partisi olarak siyasete kadın eli değmesinin gerekli olduğuna inandıklarını belirten Derici, bugün Müjgan Hanımla birlikte kadın ilçe başkanları sayısının üçe çıktığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan örgütlenme seferberliğinin henüz örgüt kurulmamış ilçelerde büyük bir heyecana neden olduğunu ve Buldan’da bunun ilk resmî adımının atıldığını ifade eden Erhan Derici, biz “Türkiye çapında iktidar olmak istiyoruz ve bunun yolunun da yerelde iyi örgütlenmekten geçtiğini biliyoruz. Bu yüzden Denizli’de örgütlenmedik ilçe hatta mahalle bırakmayacağız. Buldan’dan sonra sıra Sarayköy, Çivril ve Babadağ ilçelerimizde. Müjdeli haberleri size en kısa zamanda verebilmeyi amaçlıyoruz” dedi. 

Erhan Derici ardından sözü Buldan İlçe Başkanlığı görevini emanet ettiği Müjgan Köklü Sezmiş’e bıraktı. Müjgan Köklü Sezmiş, Memleket Partisiyle aktif siyasete ilk kez adım attığını, ülkemizde temiz siyasete büyük ihtiyaç duyulduğunu, kendilerinin de bunu gerçekleştirmeye aday olduklarını belirtti. Müjgan Köklü Sezmiş “Buldan çok büyük bir potansiyele sahip. Yapacağımız örgütlenmeyle hem Buldan hem de Denizli için bir umut ve seçenek olabilmeyi amaçlıyoruz. Burada herkes yeni bir nefes olabilmek için tıpkı Genel Başkanımız Muharrem İnce gibi elini taşın altına koymuş durumda. Bu yüzden ben de elimden gelenin en iyisini yapıp bu hayalin gerçekleşmesi için katkıda bulunmak istiyorum” dedi ve kendisini bu göreve layık gören il başkanı Erhan Derici’ye teşekkür etti.

Alkışlar ve toplu fotoğraf çekimlerinin ardından tören son buldu.