Melek Baykal'ın Denizli Havalimanı İsyanı!

Ünlü oyuncu Melek Baykal, tiyatro oyunu için Denizli'ye geldi. Baykal, Denizli Havaalanı'na indikten sonra taksiye binmek isteyince şok yaşadı. Ünlü oyuncu havaalanı dışında taksiye binmek zorunda kaldıkları ve yaklaşık 1 kilometre yürüdükleri anları video ile kaydederek isyan etti ve sosyal medyasında paylaştı.

Sevilen oyuncu Melek Baykal, Şen Makas isimli tiyatro oyunu için ekip arkadaşları ile birlikte Denizli’ye geldi. Çardak Havaalanı’na gelen Oyuncu Baykal burada taksi sorunu ile karşılaştı. Denizli Merkez’e taksi ile gelmek isteyen Baykal taksilerin havalimanı çıkışından yolcu aldığını öğrenince şok oldu. Taksinin bavullarını aldığı ünlü oyuncu, taksiye binmek için havalimanı çıkışına kadar yaklaşık 1 kilometre yürüdü.

“Böyle Saçma Sapan Bir Uygulama Olamaz!”
Melek Baykal, taksiye binmek için yürüdüğü anladığı kaydederken bir yandan da isyan etti. Baykal, “Hayatımda böyle bir rezalet yaşamadım. Taksi bavullarımızı aldı ama bizi almadı. Yapılan saçma sapan uygulama nedeniyle taksiler yolcuları bina çıkışı değil havalimanı çıkışında alabiliyor. Şuan 1.5 kilometre yol yürüdük. Taksi önde biz arkada devam ediyoruz. Böyle saçma sapan bir uygulama olamaz” dedi.

Baykal’ın Paylaşımına Ünlü Oyunculardan Yorum
Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşıma sanat camiasının önde gelen isimlerinden de yorum gecikmedi. Sahrap Soysal yaptığı yorumda; “Melekimm gerçekten inanılır gibi değil,bu bir saçmalık ve rezalet. Allah yardımcın olsun canım” ifadelerine yer verirken, Şahan Gökbakar ise; “Bu kadar saçmasını ilk defa duydum. Yolcu garantili havalimanı orası. Neyse iyi yönden bakın Melek ablacım, ayaklar açıldı, dolaşım oldu” yorumunu yaptı. Selçuk Yöntem de; “Rezillik” yorumuyla paylaşım hakkındaki düşüncesini aktardı.