Mehmetçikspor genç yeteneklerin peşinde

Mehmetçikspor Başkanı Hüsamettin Kesikbaş, "2017 – 2018 futbol sezonuna daha iyi hazırlanıp yeni yetenekleri Denizli sporuna kazandırmak istiyoruz ' dedi.

Mehmetçikspor’da olağan genel kurul yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Hüsamettin Kesikbaş tekrar başkan seçildi. 

 

Denizli 2. Amatör Küme takımlarından Mehmetçikspor’da kongre heyecanı yaşandı. Kulüp binasında yapılan kongrede çoğunluğun sağlanmasının ardından Divan Başkanlığına Pembe Kesikbaş, katip üyeliklere Mehmet Tarhan ve Süleyman Küçük oy birliği ile kabul edildi. İstiklal marşı ve Saygı duruşunun ardında Başkan Hüsamettin Kesikbaş tarafından faaliyet raporları okundu ve kabul edildikten sonra seçime geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde mevcut başkan Kesikbaş tüm oyların hepsini alarak tekrar başkanlığa seçildi. 

 

 “ TEMELİMİZİ SAĞLAM ATIYORUZ “ 

Mehmetçikspor Başkanı seçilen Hüsamettin Kesikbaş “Biz takımı kurarken ilk hedefimizi alt yapı olarak kurduk. Yüzlerce gencimize spor yaptırmanın mutluluğunu yaşadık. 2016 – 2017 sezonunda çok zorluklar çektik.  Biz yine her zaman ilk hedefimiz alt yapı diye yola çıktık. Bu sene katılmış olduğumuz liglerde transfer yapmadan kendi oyuncularımız ile mücadele ettik. Şanssız bir şekilde gruplarımızda şampiyon olamadık. Her şey madalya ve kupa değil. Biz oyuncularımız ile her zaman gurur duyuyoruz.  Çünkü önce takım olmasını öğrendiler. 2017 – 2018 futbol sezonuna daha iyi hazırlanıp yeni yetenekleri Denizli sporuna kazandırmak istiyoruz “ dedi. 

mehmetçikspor hüsametin kesikbaş genel kurul