Meclis çiçek açtı

Müftü Ahmet Hulusi Efendi İlkokulu 4/A, 4/C ve 4/G sınıf öğrencileri Ankara gezileri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisini de ziyaret etti.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi İlkokulu 4/A, 4/C ve 4/G sınıf öğrencileri Ankara gezileri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisini de ziyaret etti. Üç sınıf halinde velilerin de yer aldığı gezi, sınıf öğretmenleri Şerife Özel, Orhan Tanır ve Hasret Mumis öncülüğünde gerçekleşti. İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclis'ine giden ve burada milletvekillerinin bulunduğu binaya geçen öğrenciler, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Başbakan Danışmanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu'nu makamında ziyaret etti.



Sıcak bir ilgi ile karşılanan minik öğrencilerle uzun süre sohbet eden Dr. Ramazanoğlu, geziyi düzenleyen okul yönetimi başta olmak üzere öğretmenlere teşekkür etti. Dr. Ramazanoğlu, ziyaret ile ilgili değerlendirmesinde, "Meclis bugün adeta bir çiçek bahçesiydi..

Denizli Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu'ndan gelen yavrularımızla kucaklaştık" ifadesini kullanarak duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Öğretmenler ve öğrenciler de gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerine devam eden öğrenciler, Meclis'ten ayrılarak Ankara gezisinin bir sonraki durağına geçti. Anıtkabir'i de ziyaret edecek olan öğrenciler, daha sonda Denizli'ye dönecek.