"Manevi yıkanma için eşsiz bir fırsat sunmaktadır"

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bin aydan daha hayırlı bir gecenin rahmet ve bereketiyle müşerref olunduğunu anımsatarak, Türk-İslam âleminin ve Buldanlı hemşehrilerinin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik etti, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İslam inancına göre Kuran’ın, Allah tarafından Cebrail aracılığıyla Hz. Muhammed (S.A.V.)'e vahyedilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.
Mesajında, bin aydan daha hayırlı bir gecenin rahmet ve bereketiyle müşerref olunduğunu anımsatan Başkan Şevik " Kuran-ı Kerim’in indiği bu mübarek geceyi duayla, şükürle, vicdan muhasebesiyle geçireceğiz. Dünya’nın gözü önünde Gazze insanlık dramına sahne olmaktadır. Şiddet kapanı, şiddet sarmalı, bağnazlık ve barbarlık vakaları Türk-İslam alemine kabus gibi çöreklenmiştir. İnsanım diyen hiç kimse bugünkü tablodan memnun olamayacaktır. Allah’tan korkan, kuldan utanan, ilahi adaletin tecellisine iman etmiş hiç kimse gelişmelerden hoşnut kalamayacaktır. Bugün Cumhur İttifakı, mazlum, ezilmiş, şiddete maruz kalan Türk –İslam aleminin tek ümidi olmuştur. Kadir Gecesi’nde baştan ayağa kendimizi gözden geçirmemiz, manevi arınma, manevi yıkanma için el açmamız elzemdir. Kadir Gecesi bunun için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Bu düşüncelerle Buldanlı hemşerilerimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.