Mahir Altuğ, Acıpayam'da ön plana çıkıyor

Denizli siyasetinin deneyimli isimlerinden biri olan Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mali Müşavir Mahir Altuğ, bir süredir sürdürdüğü ziyaretler kapsamında ilçede adından söz ettirmeye devam ediyor. Altuğ, her geçen gün ön plana çıkıyor.

Denizli’de yerel seçimin yaklaşmasıyla birlikte ilçelerde belediye başkan aday adayları da çalışmalarına başladı. Mali Müşavir Mahir Altuğ, ilçeye bağlı mahallelerde ziyaretler ve görüşmeler yapmaya devam ediyor. Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mali Müşavir Mahir Altuğ, haftalık programının büyük bölümünü ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde geçiriyor. Ziyaretler kapsamında Altuğ, siyasi partilerin Acıpayam ilçe başkanlarından muhtarlara, oda dernek, sivil toplum kuruluşları başkanlarından esnafa kadar birçok isimle görüşmeler yapıp, yerel seçim değerlendirmesini yapıyor.

 

TOPLUMUN KANAAT ÖNDERLERİNİ DE ZİYARET EDİYOR

Süreç içerisinde ilçede çalmadık kapı bırakmayacağını anlatan Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Altuğ, “İlçede belirlediğimiz bir program dahilinde ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu haftaki seçim gezileri kapsamında Akalan Mahalle'sinde yerel seçimler arifesinde marangoz ustalarının ustası, koca çınarı, yaklaşık 30 yıl belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunmuş; siyasetin, politikanın duayeni nam-ı diğer "Motorcu Ramazan Uz"u ziyaret ettim. Bilgisinden ve tecrübesinden beni mahrum bırakmadı. Kendisine çok teşekkür ederim. Ziyaretlerim kapsamında önceki dönem il genel meclis üyeliği ile Kale Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, siyasetin/politikanın duayenlerinden güzel insan İsmail Yarımca’yı da işyerinde ziyaret ederek yerel siyaset üzerine çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Son olarak ta Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun kadim dostu, siyasette dava arkadaşı Pamukkale Kablonun ortaklarından Mustafa Semerci’yi de işyerinde ziyaret ederek ekonomik gelişmeler, ülke siyaseti ve yaklaşan yerel seçimle ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için tüm Acıpayamlı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi

Mahir Altuğ Acıpayam’da başkan aday adayı acıpayamda seçim zamanı Mahir Altuğ kimdir seçim 2024 denizlide siyaset