Levent, Çiğdem'i yalnız bırakmıyor!

Denizli'de yaşayan ve daha önce ünlü sanatçı ve AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent'in de destek verdiği 35 yaşındaki Çiğdem Arık'ın kanseri yenmiş, Levent ile çifte telli oynamışlardı. Arık'ın hastalığı nüksetti. Levent, yeniden Arık'ı ziyaret ederek ellerinden geleni yapacağını belirtti.

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde yaşayan 35 yaşındaki Çiğdem Arık, 4. evrede kanser hastası olduğunu öğrenmişti. Ünlü sanatçı ve AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent, Çiğdem Arık’ın tedavi sürecinde kendisine ziyaret ederek maddi ve manevi destekte bulunmuştu. 3 yıl önce kanseri yenen Arık, AHBAP gönüllüleri ve Haluk Levent ile çifte telli oynayarak kutlama yapmıştı; fakat Arık’ın hastalığı yeniden nüksetti ve kullanması gereken ilaçların geç gelmesi nedeni ile tedavi de aksama yaşandığı iddia edildi. Bu durum üzerine Çiğdem Arık’ın eşi Emre Arık, süreç ile ilgili de dava açtı.

Haluk Levent yeniden Çiğdem Arık’ı ziyaret etti. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşım yapan Levent, “Çiğdem’i çok etiketliyordunuz. @ahbap_denizli ile yanındayız. “Kanseri yendi” demiştik. Ama ilaçların bazı kurumlar tarafından geç gelmesi onu çok sıkıntıya soktu. Eşi dava açtı biz de yanındayız. Küçük kızı Defne “Annemi kurtarın” diye ağlıyor :( Elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.