Kurbanlık fiyatları belli oldu mu?

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık almayı düşünen vatandaşlar da fiyatları merak etmeye başladı. Peki, bu yıl kurbanlık fiyatları ne olacak? Detaylar haberimizde…

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, www.denizlidesiyaset.com ‘a özel açıklamalarda bulundu. Başkan Tefenlili, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde en çok merak edilen soruları yanıtladı. Kurbanlık fiyatları ve şap sorunu hakkında önemli bilgiler verdi.

“Denizli’ye talep çok yüksek”

Tefenlili yaptığı açıklamada; “Denizli’ye kurban anlamında talepler çok yüksek. Önceki senelere göre Denizli Kurban Pazarı’na gelmek isteyen yetiştiriciler en az 2 misli durumda. Taleplerin bu denli yüksek olması sevindirici. Bu sene kurbanlık bol olacak gibi duruyor. Talebin artmasının nedeninin yetiştiricilerimizin yeterli olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Umarız yetiştiricilerimiz için bereketli bir süreç olur. Alıcılarımız da “kurbanlık bulamadık” demezler inşallah” ifadelerine yer verdi.

“Şap sorunu tamamen çözüldü”

Şap sorununun tamamen çözüldüğünü belirten Tefenlili; “Vatandaşımızın içi rahat olsun. Böyle bir sorun kalmadı. Tamamen çözüldü. Gönül rahatlığı ile Kurban Pazarımızdan kurbanlıklarını alabilirler” dedi.

“Fiyatların belirlenmesi için henüz erken”

Kurbanlık fiyatları ile ilgili de konuşan Tefenlili, “Henüz fiyatların netleşmesi için erken. Kayıtlar devam ediyor. Fiyatların netleşmesi için biraz daha zaman var” ifadelerini kullandı.

 

kurbanlık Denizli Kurban Pazarı Denizli Ticaret Borsası İbrahim Tefenlili kurban bayramı kurban küçükbaş büyükbaş