Kur-an'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler

Memur-Sen üyeleri Karahan'ı ziyaret etti Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Osman Tavşan ve iş kolu temsilcileri, Vali Hasan Karahan'a Kur-an'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Osman Tavşan ve iş kolu temsilcileri, Vali Hasan Karahan'a Kur-an'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. 



Memur-Sen konfederasyonuna bağlı iş kolu temsilcileri, Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Osman Tavşan öncülüğünde Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan sendika başkanları, Denizli için yapılacak her güzel çalışmada taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını bildirdi. Ziyarette Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını söyleyen Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Osman Tavşan, sendikanın Denizli ölçeğinde üyelere yönelik verdiği hizmetler hakkında kısa bilgiler aktardı. 

Kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karahan da, Denizli'nin ülke ekonomisi açısından önemli illerden biri olduğunu, Denizli gibi bir ilde görev yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. 

Ziyaret sonunda Memur-Sen üyeleri ve iş kolu temsilcileri adına Osman Tavşan, Vali Karahan'a Kur-an'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.