Kocatürkmen "Yeni Sayfa" vurgusu yaptı

AK Parti'den Çardak Belediye Başkan A. Adayı olan Halil İbrahim Kocatürkmen, www.denizlidesiyaset.com'a yaptığı değerlendirmede, '31 Mart'tan sonra koltuğa oturan başkanın çok işi var. Yeni bir ekip ruhu ve yeni sayfa açarak yola çıktık' dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Çardak İlçesi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olan Halil İbrahim Kocatürkmen, Çardak’ın sorunlarını çok iyi bilen bir aileye mensup olduğunu ifade ederek çözüm önerilerinin projelerinin hazır olduğunu söyledi. 31 Mat’tan sonra koltuğa oturan başkanın çok işi olduğunu aktaran Kocatürkmen, “Mevcut başkanımız Çardak’ımız için elinden geleni yaptı. Bizler de daha iyisini yapma adına göreve talip olduk. Çardak’ın sorunlarını bire bir bilen ve yaşayan aileyiz. Yeni bir ekip ruhu ve yeni sayfa açarak yola çıktık. Çardak’ta bulunan organizeden daha fazla faydalanmak istiyoruz. Gen yaşlı ve akil insanlarla yol alacağız. Çok fazla işimiz var. 31 Mart’tan sonra koltuğa oturan başkanın çok işi var. Kabuğumuzu kırdık. Konut ve işyeri sorunumuz çok. Tarım ve hayvancılık ile uğraşan yerleşim alanlarımız var. Onlar için elimizden gelen projeler hayata geçirip refah seviyelerini artırmak için partili partisiz herkesi ayırt etmeksizin hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Halil İbrahim Kocatürkmen AK Parti Çardak seçim yerel seçim denizlide siyaset siyaset ak parti Halil İbrahim Kocatürkmen kimdir