Kocatürkmen: Çardak dünyaya açılacak

İngiltere'de restaurant işletmeciliği yapan ve yaklaşan seçimler öncesi AK Parti'den Çardak Belediye Başkan Aday Adayı Halil İbrahim Kocatürkmen, 'Hayata geçireceğimiz projelerimiz ile Çardak'ımız yeni bir sayfa açacak. Buna herkes inansın' dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Çardak Belediye Başkan Aday Adayı olarak dikkatleri üzerine çeken Halil İbrahim Kocatürkmen, ilçede hayata geçirecekleri projelerin hazır olduğunu söyledi. 2000 yılından bu yana İngiltere’de yaşayan ve 2015 yılından bu yana da İskoçya sınırına yakın bir bölgede iki restaurand işletmeciliği yapan Kocatürkmen, bu süre zarfında İngiltere’nin önemli finans insanları ile de yakın temas halinde olduğunu söyledi. Çardak’ın konum itibari ile Denizli’nin en gelişmeye namzet bir ilçesi olduğunu ifade eden Kocatürkmen, “Gerek havaalanı ve gerekse de konumu itibari ile Çardak’ımız Denizli’nin yükselen değeri olmaya aday bir ilçemizdir” dedi.

“ÇARDAK DÜNYAYA AÇILACAK”

“Bizler taşın altına elimizi koyarak ilçemizi dünyaya açmak arzusundayız” diyen Kocatürkmen, “Yıllardır yurtdışında yaşayan, birçok yeniliği gözlemleme ve yaşama fırsatı bulan bir isim olarak, doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmek arzusundayız. Bunun da ilk adımı olarak aday adaylığı başvurumuzu yaptık ve bekleme sürecindeyiz. Aday gösterilir, ilçe halkımız da yetki vermesi durumunda 5 yıl içinde Çardak’ın geleceği noktayı onlar bile hayal edemeyecek. Avrupa’nın birçok ülkesini görmüş bir isim olarak ufkumuz açık, hizmet aşkımız herkesçe bilinmektedir. Hayata geçireceğimiz projelerimiz ile Çardak’ımız yeni bir sayfa açacaktır. Buna herkes inansın. Hava alanı başta olmak üzere bunun için her türlü alt yapımız mevcut. Sadece adım atılacak” dedi.

Halil İbrahim Kocatürkmen Çardak Denizli Seçim yerel seçim