Kızılay, kurban vekâletleriniz ile sofraları şenlendirecek

Türk Kızılay, düzenlemiş olduğu kurban kampanyası ile yıl boyunca hayırseverlerin kurban vekâletleri yardıma ihtiyacı olan vatandaşların sofralarına ulaştırıyor. Bu vesile ile çağrıda bulunan Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, 'Kurban vekâletlerinizi Türk Kızılay'a vererek, yurt içinde yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatabilir, yıl boyu binlerce sofrayı bereketlendirebilirsiniz' dedi.

Türk Kızılay, düzenlemiş olduğu kurban kampanyası ile bu yıl da vereceğiniz vekâletle kurban bağışlarını milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştırarak ihtiyacı olan vatandaşların sofralarına ulaştıracak. Bu sene kurban vekalet bedeli yurt içi ve yurtdışında 1.050 TL olarak belirlendi.

TÜM ŞARTLARI UYGUN!

Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Bağışlanan kurbanlar  veteriner hekim gözetiminde, vekâlet sahiplerinin isimleri okunarak, İslami kesim koşulları ve dini vecibeler gözetilerek, hijyen kurallarına uygun modern kesimhanelerde yapılıyor” dedi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR!

Başkan Deniz, bağışların bayram döneminde sıcak et olarak, yıl boyunca Kızılay Aşevleri’nde yemek olarak ve yıl boyunca Türk Kızılay şubelerinde gıda yardımı olarak vatandaşlara ulaştırıldığını anlattı.

KURBAN VEKÂLETİ NASIL VERİLİR?

Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Kızılay’ın internet sayfası üzerinden, mobil uygulamamız üzerinden, Yurt içinde 168 / Yurt dışında 0090 216 168 11 22 numaralarından Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla, tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları yoluyla ya da tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Kızılay Posta Çeki hesabı ile ve Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden, Kızılay Genel Merkez Ofisinden kurban vekâletinizi verebilirsiniz” dedi.

DENİZLİ AFİŞLERLE DONATILDI

Denizli Şubesi, şehrin birçok noktasına astıkları afişlerle vatandaşlara çağrı da bulundu. Başkan Deniz, “Kurban paylaşmaktır, güzelliktir. Sizler de bu yıl Kızılay’a vereceğiniz kurban vekâleti ile vatandaşların sofralarını şenlendirebilir, sizlere köprü olmamıza vesile olabilirsiniz” dedi.