Kimse bileğini bükemiyor

31 Mart yerel seçimleri sonrasında 3. Dönem için yeniden göreve getirilen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, MK Yapım'a konuştu.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında seçmenin güvenoylarını alarak 3. Dönemde yeniden Çameli Belediye Başkanlığı koltuğuna getirilen Cengiz Arslan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ndeki görev değişimi sonrasında gerçekleştirilen Meclis toplantısında MK Yapım’a samimi açıklamalarda bulundu. “Gönül isterdi ki Osman Başkanımızla yola devam edelim ama vatandaşımızın 31 Mart’taki teveccühü bu şekilde. Başımızın üstünde de yeri var” diye Başkan Arslan, “İnşallah yeni meclisimizde de biz Çameli olarak 3 meclis üyesi ile birlikte Büyükşehir’imizde yerimizi aldık. Ben yeni başkanımıza başarılar diliyorum. İnşallah 5 yıllık süreçte hem Çameli’mize hem Denizli’mize hayırlı hizmetler yapmak nasip olur diyorum” dedi.

“GENEL SEÇİM HAVASINA DÖNDÜ”

Yerel seçimlerde Türkiye’de bir rüzgâr olduğundan bahseden Başkan Arslan, “Bu seçim yerel seçim havasından çıktı. Biraz genel seçim havasına dönüştü. Vatandaşımızın yukarıya karşı bir mesaj vermesine döndü. Çokta Cengiz Arslan veya Osman Zolan olmasına bakılmadan artık parti kimliği altında gittiği için bütün Türkiye’de olduğu gibi Denizli’mizde de böyle bir rüzgâr esti. Ama sağ olsun Çamelili seçmenimiz, çok az bir oy kaybımızla birlikte Türkiye’de ilk 3 belediyeye bizi yerleştirdiler. İnşallah önümüzdeki birkaç ay içerisinde de Cumhurbaşkanımızdan tekrar ödül almak nasip olacak. Bunun karşılığında da biz Çameli’de hizmet yapmak için varız. Kim olursa, kimden olursa bizim için fark etmez. 2028’e kadar da iktidarımız devam edecek. Gerek bakanlıklarımız, gerekse Büyükşehir’in destekleri ile biz Çameli’ndeki hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cengiz Arslan Çameli Belediyesi Seçim 2024 Seçim Denizli MK Yapım Medya Karapınar