Kimi başkan olarak görmek istersiniz?

İyi Parti'de 5 Temmuz'da yapılacak il kongresi öncesinde www.denizlidesiyaset.com haber sitesi, parti içi nabzını ölçmek amacıyla kongre öncesi adaylar arasında anket çalışmaası başlattı.

Sıcak saatlerin yaşandığı İyi Parti Denizli teşkilatında kongreye sayılı günler kala tansiyon yükselmeye başladı. İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün desteklediği Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’nun daha sonra adaylıktan çekilmesinin ardından mevcut il başkanı Hasan Akgün, Raziye Akışık ve Yücel Yılmaz arasında geçmesi beklenen il kongresi öncesinde adaylar ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek delegelerin nabızlarını ölçmeye ve oy istemeye devam ediyor. Hasan Akgün diğer adaylardan önce ilçe teşkilatını ziyarete başladı. Raziye Akışık da kısa bir süre başlattığı ilçe programlarında sona geldi ve önümüzdeki hafta merkezde çalışmalarını yoğunlaştıracak. Geçtiğimiz günlerde Denizli Gazeteciler Cemiyteti’nde basın toplantısı düzenleyen ve adaylığını açıklayan Yücel Yılmaz da çalışmalarına hız vermeye başladı.

Parti içinde hareketli saatlerin yaşanmasına neden kongre sürecine ilişkin Medya Karapınar bünyesinde yayın yapan www.denizlidesiyaset.com haber sitesi de anket çalışması yaparak takipçilerine “5 Temmuz'da yapılacak İYİ PARTİ Denizli İl Kongresinde ipi kim göğüsler?” sorusunu yöneltti. Anketin sonucunu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Ankete oyvermek için tıklayınız