"KİLİT PARTİ BİZİZ"

Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen ve ikinci tura kalan genel seçimler sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Dalyan, 'Biz en başından beri diyorduk ama kimse inanmıyordu. Kilit parti biziz' dedi.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimler ikinci tura kaldı. Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, www.denizlidesiyaset.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

“BU SEÇİMİN KADERİNİ BİZ BELİRLEYECEĞİZ”

Beklediklerinden düşük oy aldıklarından bahseden Başkan Dalyan, “Güzel bir seçim oldu. Beklediğimizden düşük oy aldık.  Ama bu seçimin kaderini biz belirleyeceğiz, o belli oldu. Denizli hem Sinan Oğan da hem de Zafer Partisi’nde en çok oy alan 5. Şehir oldu. Denizli’de halkın teveccühü güzel. Artık önümüzdeki ikinci tura bakacağız. Terörle iktisatlı olmayan, Suriyelileri gönderecek olan, ekonomiyi düzeltecek olan kişilerle ittifak yapacağız. Biz en başından beri diyorduk ama kimse inanmıyordu. Kilit parti biziz” dedi.

“SAHALARDA EN ÇOK ÇALIŞAN BİZİZ”

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın gerçek bir Atatürkçü olduğunu anlatan Dalyan, bu durumun seçimlerde etkisinin olduğunu belirtti. Dalyan, “Bizim paramız yoktu, biz sahalara indik. Ben adım gibi eminim; sahalarda en çok çalışan biziz. Mahalle mahalle, ilçe ilçe, köy köy gezdik. Herkese ulaşmaya çalıştık. Ulaşabildiğimiz insanlara ulaşmaya çalıştık. Bunun etkisi çok büyük.

“YEREL SEÇİMLERDE 3-4 BELEDİYE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek yerel seçimlerde güçlü isimlerin konuşulduğunu söyleyen Başkan Dalyan, “Yerel seçimler için konuştuğumuz adaylar var. Güçlü adaylarımız var. İddialıyız! Denizli’de 3-4 belediye almayı düşünüyoruz”.