Kazakistan'dan Denizli'ye mesaj var

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Kazakistan'a giden heyet içinde yer aldığı için katılamadığı Honaz İlçe teşkilat seçimlerine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile destek verdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Kazakistan’a giden heyet içinde yer aldığı için katılamadığı Honaz İlçe teşkilat seçimlerine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile destek verdi. 

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Acıpayam ve Çameli ilçe teşkilat seçimlerine bir fiil katılarak teşkilat mensupları ve partiye gönül veren vatandaşlara destek veren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu kez sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla destek oldu. Honaz İlçe teşkilat seçimlerinin olduğu gün AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Kazakistan’a giden heyet içinde yer alan Bakan Zeybekci, tebrik mesajında, 15 Temmuz darbe girişiminin yapıldığı akşam Honaz’ın duruşundan da övgü ile bahsetti. 

 



Bakan Zeybekci, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz, son yıllarda pek çok iç ve dış tehditle karşı karşıya kalmıştır. Bazı kendini bilmezler bizi bölebileceklerini, kardeşliğimize gölge düşürebileceklerini düşünerek geçen yıl 15 Temmuz’da hain işgal girişimine yeltenmiştir. O uğursuz ve hain gecede vatan ve millet sevdalıları, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla sokaklara inmiş ve ellerinde ay-yıldızlı bayraklarla tanklara ve savaş uçaklarına karşı demokrasimizi savunmuştur. Biz o gece millet olmanın, vatan ve bayrak sevdasının en modern silahları yenebileceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. 15 Temmuz, işte bu yüzden demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. O gece Denizli'mizin sokaklarında hainlere geçit vermeyen, Honaz Dağı gibi dik ve onurlu duran hemşerilerimin hizmetinde olan AK Parti hareketinin ve AK Parti davasının bir neferi olmaktan duyduğum kıvancı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'da kutsal değerlerine sahip çıkan siz kardeşlerimin ve Honaz’ın; bu güzel "Düğün Gününün, partimizin ilçe kongresinin, hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği üzere; AK Parti hareketi, dün olduğu gibi bugün de, isimlerden bağımsız olarak, üstlendiği sorumluluğun farkındalığı ve denizde bir kum tanesi mütevaziliği ile, şaha kalkmış bir millet hareketidir. Son 15 yılda gerçekleştirilen çalışmaları aynı gayretle, yorulmadan ve ilk günkü heyecanla devam ettirecek olan sizler, her alanda olduğu gibi demokrasi, millet iradesi ve hakkı gözeterek bu yolda bir an bile durmadan ilerleyeceksiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki Kazakistan ziyareti nedeniyle her ne kadar bu kutlu gününüze katılamasam da, sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını iletmekten büyük bir kıvanç duyuyorum. Siz değerli hemşerilerimi en kalbi duygular ile selamlarken, kongremizin Honaz ve Denizli'miz için güzellikler getirmesini dilerim” dedi.

nihat zeybekci honaz seçimleri kazakistan