Kasapoğlu: "İnsancıl kent kuracağız!"

Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Sabri Kasapoğlu, insan ilişkilerinin yok olmaya yüz tuttuğunu ifade ederek, uydu kentlerden ve mahallelerden oluşan insancıl bir kuracaklarını söyledi.

Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Kasapoğlu şunları ifade etti: “Özel çıkara dayalı bakış açısı bizi tüketim toplumu haline getirdi. Tüm yaşantımızı ya evimizin içine ya da AVM’lerde çılgınca alışveriş yapar hale getirdi. Komşuluk ilişkileri üzerine çok sayıda atasözü geliştirmiş bir toplumun üyeleri bu sıkıntıyı da kolaylıkla atlatacaktır. Vatan Partisi olarak yönetime geldiğimizde uydu kentlerden ve mahallelerden oluşan, aile yuvasını koruyan, komşuluğu ve paylaşmayı canlandıran, insancıl kentler oluşturacağız. Bu amaçla küçük yerleşim birimleri çekici hale getirilecek, mahalle kültürü ayağa kaldırılacak, ortak kültür, sanat, spor ve eğlence alanları oluşturulacaktır.

Atlantik sisteminin bize dayattığı bireyci, yalnız kendini düşünen, komşularını tanımayan yoz kültürüne karşı Avrasya’nın sıcak insan ilişkileri Türk Milletinin erdemleriyle buluşacaktır. Sokaklarımızı, caddelerimizi elimizden alan, kardeşliği ve yoldaşlığı tarihe gömen Atlantikçi kent anlayışına son vermek öncelikli görevimizdir. Eşi ve çocuğuyla, arkadaşı ve dostuyla, komşusu ve yerdeşiyle sokakta, parkta, bahçede, kırda, kıyıda, gezide ve eğlence yerinde sevgi ve huzur içinde, el ele, gönül gönüle yaşamak, yurttaşlarımızın en doğal hakkıdır. Güler yüzlü insanların komşuları ile mutluluk içinde yaşadığı bir Merkezefendi için oylar Vatan Partisi’ne.”

Sabri Kasapoğlu Vatan Partisi Denizli seçim seçim 2024 medya karapınar