Karahan Yeniköy'de moral depoladı

Büyük Birlik Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı iş insanı Ramazan Karahan, Yeniköy'de kalabalık mahalle halkı ile karşılandı. Partiye katılımların da yaşandığı program sonrası konuşan Karahan, 'Büyüyerek geliyoruz' mesajı verdi.

Büyük Birlik Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı iş insanı Ramazan Karahan, ilçeye bağlı Yeniköy'de coşkuyla karşılandı. Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu ve çok sayıda partili ile birlikte Yeniköy'e giden Karahan, burada partiye katılan mahalle halkına rozetlerini taktı. Karahan, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde Muhsin başkanın emaneti ve yol arkadaşı olarak kendilerini gördükleri için çok büyük ilgili alaka ile karşılaştıklarını anlattı.

“SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ”

Büyük Birlik Partisi olarak seçimlere iddialı girdiklerini ifade eden başkan adayı Karahan, "Bizim derdimiz seçim, değil bizim derdimiz oy istemek değil, milletimizin ayağına gidip milletimizle dertlenip milletimizle sevinmeye devam edeceğimizi anlatıyoruz. Her sıktığımız el, her kazandığımız yürek bizlere desteğini veriyor. Gönül kapılarını sonuna kadar açıyor. Gelinen noktada görüyoruz ki, bizler doğru yoldayız ve bu yolda dosdoğru şehit liderimizin izinde elif gibi yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Ramazan Karahan BBP Yeniköy Seçim Seçim 2024 Muhsin Yazıcıoğlu