Karacan Denizli'de ilke imza attı 

Karacan Eğitim Kurumları'nın 'gerçek mekan, gerçek sınav' parolası ile Denizli'de ilk defa gerçekleştirdiği YKS provasında öğrenciler, gerçek sınav heyecanı ve stresini bir arada yaşadı.


Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi geçtiğimiz hafta sonu tarihi günlerden birine şahitlik etti. Yıllardır verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Karacan Eğitim Kurumları, “gerçek mekan, gerçek sınav” parolası ile Denizli’de ilk defa YKS provası yaptı. Kurum içinden ve dışından öğrencilerin de katıldığı sınavda veliler de gerçek sınavda olduğu gibi çocuklarını girişte bekledi. Geniş güvenlik önlemleri sınav giriş kartlarına kadar dikkatle takip edilen sınavda öğrenciler içeride veliler dışarıda ter döktü. 

VELİLER DE ÖĞRENCİLER DE MEMNUN

www.denizlidesiyaset.com’a özel açıklamalarda bulunan öğrenci velisi Perihan Teyiz, kızının bu prova sayesinde daha başarılı olacağını belirtti. Teyiz, “Kursumuzun yapmış olduğu bu provadan çok memnunuz. Sınav öncesinde hem bizim hem de öğrenciler için çok güzel bir deneyim oluştu. Karacan Kurslarına yaptıkları bu prova için teşekkür ederiz” dedi. Sınav sonrası konuşan öğrenciler ise ağırlıklı olarak yapılan bu provadan memnun olduklarını, soruların zor olduğunu ve gerçek sınav heyecanı ve stresi yaşadıklarını belirtti.  Karacan Eğitim Kurumu Kurucusu Müdürü Mustafa Akdere ise, uzun bir hazırlık döneminin ardından gerçekleşen sınavda görev alan ekibe teşekkür ederek, Denizli’de ilk kez böylesine gerçek sınav yapmanın da haklı gururunu yaşadıklarını anlattı.