Kaptan vefasını gösterdi

Denizlispor'un başarılı futbolcusu Veli Acar, futbolu bıraktığını açıklamasına rağmen transfer yasağı nedeniyle takımı yalnız bırakmak istemediğini söyledi.

Denizlispor’da 3 sezondur forma giyen kaptan Veli Acar, futbolu bıraktığını açıklamasına rağmen bir sezon daha yeşil siyahlı formayı giymeye karar verdi. 36 yaşındaki futbolcu, transfer yasağı nedeniyle takımı yalnız bırakmak istemediğini söyledi. 

Futbola 1998’de Karşıyakaspor’da başladıktan sonra Bursaspor, Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu formalarını giydikten sonra 2014’te Denizlispor’a geri dönen Veli Acar, aradan geçen 3 sezonun ardından sezon ortasında futbolu bırakacağını açıklamıştı. 36 yaşındaki futbolcu bu kararından dün itibariyle vazgeçti. Takımın transfer yasağı yüzünden mevcut kadroyu korumak istediğini gören Acar,  yönetimle görüşerek kariyerini sürdürmek istediğini söyledi. Kadroyukorumak isteyen yönetim de tecrübeli futbolcuya yeni sözleşme teklifinde bulundu. Fiyat konuşmadan sözleşme yapmaya hazır olduğunu belirten Veli'nin yeni sözleşmeyi birkaç  gün içinde imzalayacağı öğrenildi.

Denizlispor'un altyapısından yetiştiğini, Denizli'nin evladı olduğunu söyleyen Veli Acar, "Yaşım 36 olsa da kendimi iyihissediyorum. Bir yıl daha futbol oynama kararı aldım. Kararımı Denizlispor yönetimine bildirdim. Onlar da sözleşmeyi uzatmak istediklerini söyledi. Para konusunu hiçkonuşmadım. Denizlispor'un transfer yasağı var ve bu süreçte takıma destek olmak istiyorum. Zaman zaman yanlış anlaşılsak da buranın evladıyım. Üzerime düşen fedakarlığıyaparım" dedi.

veli acar denizlispor