Kaplan dua alarak çalışmalara başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Yavuz Kaplan, memleketi Burdur'da anne ve babasının hayır duasını alarak seçim çalışmalarına başladı. Burada parti teşkilatını da ziyaret eden Kaplan, moral depoladı.


AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’ı ziyaret eden Kaplan, partililerle de bir süre sohbet etti.  Ardından esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Kaplan, Denizli’ye moralli döndü. İlk olarak anne Ziynet Kaplan ve baba Mehmet Kaplan’ı ziyaret eden Yavuz Kaplan, aday adaylığı süreci ve yaşadıklarını ailesi ile paylaştı. Ailesinin duasını alan Kaplan yaptığı değerlendirmede, “Bu davanın birer neferi olarak Denizli’de gerçekleştirdiğimiz seçim çalışmalarımıza memleketimiz olan Burdur’a gelerek kısa bir mola verdik. Ailemi ve parti teşkilatını ziyaret ederek hem hayır duası aldık hem de moral depoladık” dedi. 

“Türkiye Yüzyılının başlangıcı olacak seçimler öncesinde bizler de bu davaya katkı koymak adına yolculuğa çıktık” diyen Kaplan, “Cumhur ittifakımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar inanıyoruz. Bu kutlu yolculukta bizlere görev verildiği takdirde elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.