Kalınkozspor'dan teşekkür mesajı

Namağlup şampiyon olan Kalınkozspor'un Başkanı Veli Elmas, sezon boyunca kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Medya Karapınar ve MK Yapım'a da ayrıca parantez açtı.

 

2022-2023 futbol sezonunda Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nda yer alan Kalınkozspor, sezonu namağlup şampiyon olarak kapattı. 1. Amatör'de oyamaya hak kazanan başarılı ekibin başkanı Veli Elmas, bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini belirtti. Yaptıkları çalışmalarda emeği olan herkese minnettar olduğunu dile getiren Başkan Elmas, " Namağlup şampiyon olduğumuz bu sezonun en büyük mimarlarından destekçilerimize, sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Arkamızdaki itici gücümüz olarak gördüğümüz birbirinden kıymetli tüm amatör futbol sevdalılarına takımım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına devam etti. Başta Kalınkozspor'un Onursal Başkanı Seyhan Duru'ya değinen Başkan Elmas, "Kurucu ve Onursal Başkanımız Seyhan DURU, Birbirinden değerli yönetim kurulum, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kalınkoz Muhtarı Zeynel Meray, Özdemir Oto Kurtarma İrfan Özdemir ve Hasan Özdemir, Horoztuz Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yılmazlı, Horoztuz Genel Müdürü Erdinç Yıldırım, Pastek Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Özçoban, Aşıkoğlu Mobilya Aydın Akbay, Öz-Sa Market İnşaat Sadık Ötkün ve Özgür Ötkün, Karapınar Hazır Sıva Habip Karapınar ve Metin Ergün, Oto CANTUR İzzet Yılmaz, Delka Otomotiv Çağlar Gümüş, Bekir Alpan, Selman Köse, Faik Uysal ve isminiz zikremediğimiz nice hemşerilerimiz, tasarımlarımızı ve formalarımızı üreten bize hazır eden ÇOTANAK TEKSTİL sahibi Uğur Çöğürcü, maçlarımızda ulaşımımızı sağlayan SAMTUR Samet Erkoç' a şahsım üzerine sonsuz teşekkürler" dedi.

BAŞKAN ELMAS'TAN MK YAPIM'A TEŞEKKÜR MESAJI

Kendilerine destek olan herkese teşekkürü görev bilen Başkan Elmas, sezon içinde yapılan medya çalışmaları için de başta Mustafa Karapınar ve Muhammet Özçevik olmak üzere MK Yapım ekibine teşekkür etti. Başkan Elmas, "Maç resimlerimizi ve çekimlerimizi en yakından takip eden MK YAPIM Mustafa Karapınar ve Muhammet Özçevik olmak üzere medya kolunda tüm ekibe teşekkür ederim" diyerek konuşmasını bitirdi.