Kalınkozspor'da sakatlıklar can sıkıyor

Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nda yer alan Kalınkozspor ve Denizli Starspor, pazar günü saat 18.00' de Akkonak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Ligde namağlup lider olan Kalınkozspor'da maç öncesi sakatlıklar can sıkıyor.

2022-2023 futbol sezonu Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nda son sürat devam ediyor. Üst sıralarda başı çeken Kalınkozspor ve sezona istediği gibi başlayamayan Denizli Starspor karşı karşıya geliyor. Son maçında takım kaptanı İbrahim Ümit Durmaz'ın kafasını çarpması sonucunda sakatlanması Kalınkozspor'da moralleri bozuyor. Ligde 5. sırada bulunan Denizli Starspor bu eksik yakaladığı rakibinden puan almak isterken, Kalınkozspor Başkanı Veli Elmas, maç öncesi sakatlıklara rağmen puan kaybetmeyi göze almadıklarını dile getirdi.

www.denizlidespor.net'e maç öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Elmas, kaptanları İbrahim Ümit Durmaz'ın son sağlık durumu ve maç için düşüncelerinden bahsetti. Başkan Elmas," Namağlup kazanmaya devam ediyoruz. Son haftalarda ufak tefek sakatlanmalar yaşasak bile o kadar mühim bir durum yoktu. Son maçımızda kaptanımız İbrahim Ümit Durmaz'ın yaşadığı talihsiz sakatlık, yetenekli oyuncumuzun bu sezonu kapatmasına yol açtı. Şuanda burnu ve kafasında kırıkların olduğunu bildiğimiz oyuncumuzun tedavisi başladı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi yeniden iletiyoruz. Maç konusuna gelirsek her ne kadar sakatlıklar ile boğuşuyor olsak da önleminizi aldık. Kalınkozspor inşallah namağlup bir şekilde kazanmaya devam edecek. Bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ederim.