Kale'nin kapıları depremzedelere açık

Kale İlçesi'nin tek oteli olma özelliği taşıyan Önür Otel, 17 odasını depremzedelere ayırma kararı aldı. Otel İşletmecisi Zekeriya Önür, hazırlıklarımızı tamamladık' mesajı verdi.


Kale İlçesi’nin tek oteli olma özelliği taşıyan Önür Otel İşletmecisi Zekeriya Önür, 56 odalık otelin kapıları depremzedelere açmaya hazır olduklarını söyledi. www.denizlidesiyaset.com’a konuşan Önür, “Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizin böylesine olağanüstü bir zaman diliminden geçtiği bu günlere ülke olarak dayanışma örneği sergileme adına bir karar aldık. Bizler de Kale ölçeğinde elimiz ne gelebilir diye düşündük. Bugün sabah saatlerinde yaptığımız görüşmeler neticesinde Hatay İskenderun bölgesinden 17 tane depremzede aileyi otelimize yerleştirmek için gerekli hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız. Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Öte yandan Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan deprem sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına Büyük Birlik Partisi Kale İlçe teşkilatı da dahil oldu. İlçe teşkilat mensupları ve hayırseverlerin destekleri ile toplanan yardım malzemeleri depremzedelere ulaştırmak amacıyla yola çıktı. BBP Kale İlçe Başkanı Kadir Özsoy, yardımların toplanmasında ilçe halkının ve partililerin çok büyük bir duyarlılık gösterdiğine işaret ederek, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Devletimiz ve milletimiz yaraların sarılması adına ellerinden gelen i yapıyor. Bizler de karınca kararında katkı sağlamak istedik. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.