Kale'de bayramlaşma gerçekleşti

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kale Belediyesi Efeler Parkı Çay Bahçesi'nde göreve gelmesinin ardından ilk bayram kutlamasını gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı bayramlaşma töreninde siyesi partilerin temsilcilerinin yanı sıra, Kale Kaymakamı, kale ilçe emniyet amiri, Kaleli iş insanları katılım sağladı. Burada konuşan Erkan Hayla, “Biz istemediğimiz sürece hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamayacak” dedi. Göreve geldiklerinden itibaren borçları açıkladıklarını aktaran Erkan Hayla, “Bana güvendiğiniz sürece ben size güveniyorum. Her şeyin üstesinden geçmişte geldik. Yine aynı şekilde bütün zorlukları, parasal sıkıntıların üstesinden geleceğimize eminim. Vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirmeye başlayacağız. Bunu da hepiniz göreceksiniz” dedi. Muhtarlar başta olmak üzere, vatandaşlar belediyeden, kaymakamlıktan ve işçe emniyet amirliğinden isteklerini ve beklentilerini dile getirdi. Güzel bir atmosferde geçen bayramlaşma töreninde vatandaşlar konuşmalar karşısında memnuniyetini dile getirdi. Sorunların bir an önce çözülmesini beklediklerini aktardılar. Taleplerin başında çöp bidonlarının değişmesi, yolların yeniden yapılması, ambulans talebi, TOKİ’ye market yapılması, hastaneye doktor talebi gibi istekler geldi. Hayla, sorunların hepsini tek tek çözeceklerini ifade etti.

Küçük bir çocuğun ise park talebi üzerine vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Başkan Hayla, bunların yanı sıra şehir içinde ışıklandırma sistemlerinin yeniden elden geçirileceğini belirtti.