İYİ Partili Akışık kararlı konuştu

5 Temmuz'da yapılacak kongre öncesi adaylığını açıklayan İyi Parti Denizli İl Başkan Adayı Raziye Akışık, basın mensupları ile buluştu. Akışık, 'Tek bir oy bile çıksa adaylıktan çekilmeyeceğim' dedi.

İyi Parti Denizli İk Başkan Adayı Raziye Akışık, DGC’de düzenlediği basın toplantısında seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine kendisini tanıtarak başlayan Akışık, İyi Parti il kurucu üyesi olduğunu söyledi. Tercih ne olursa olsun bir oyun çok değerli olduğuna işaret eden Akışık, “Her türlü baskı ve zulüm altında bu ülkede kurtuluşa inanmış açık yüreğini ortaya koyan İyi Partili kardeşlerimizi selamlıyorum. Kadınsız demokrasi olmaz anlayışının gereğini yerine getirmek, ana şefkati ile kucaklayıp ayrım yapmadan çalışacak bir isim olarak il başkanlığına aday oldum” dedi.



“Biz güzel olan herşeyin yanındayız” diyen Akışık, “Ailede bile kardeşler arasında kavga çıkıyor. Fikir ayrışmaları olacak. Biz tarafsızız. Adaylık sürecinde herhangi bir baskı görmedim. Parti kurucularından biriyim seçim zamanlarında gece gündüz demeden çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Herhangi bir çekilme söz konusu değil. Sandıktan tek bir oy bile çıkmasa sonuna kadar devam edeceğiz. Farklılarlar zenginliklerimizdir. Karma bir yönetim istiyoruz” dedi.





“GRUPLAŞMALARIN  DIŞINDA BİR İSİM”

Önceki dönem il başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt bir soru üzerine, “İstifa sürecinde Partinin emrinde nefer olarak çalışacağım dedim. O günden bu yana gelişmeleri izliyoruz. Partide birlik ve beraberlik tam olmadı. Partimiz seçimlere iyi hazırlanmalıdır. Gruplaşmaların içinde olmayan bir isim olması lazımdı. Gerçekten Raziye hanım kimseye danışmadan icazet almadan aday oldu. Raziye hanım gibi insanlar toplumda önder insanlardır” dedi.