"İYİ Parti iktidarında gençlerin gündemi ekonomi olmayacak"

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, Kampüste gençlerle bir araya geldi. Gençlerle tek tek sohbet eden Tatık, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençler, Tatık'a 14 Mayıs seçimlerinde tam destek vereceklerini belirtti.


Pamukkale Üniversitesi çevresinde bulunan kafelerde gençleri ziyaret eden İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, gençlerin sorunlarını ve beklentilerini tek tek dinledi. TBMM’de gençler için çok büyük çalışmalar yapacağını belirten Tatık, “Milletvekili seçildiğim takdirde ilk işlerimden biri de gençlerimizin sesini duyurmak olacak. Partimizin yönetiminde gençlerimiz her zaman söz sahibidir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, bu zamana kadar hiçbir gencimizi geri çevirmemiş, sorunları bizzat gençlerimizden dinlemiştir. Genel Başkanımızın izinden giderek gençlerimizi her zaman can kulağı ile dinleyecek onların sorunlarına çare olacağım” şeklinde konuştu.

Kadir Tatık, “Eğitimde Fırsat Eşitliğini Sağlayacağız”

İYİ Parti Denizli 3. Sıra Milletvekili adayı Kadir Tatık, ilçe ziyaretlerini tamamladıktan sonra soluğu il merkezinde gençlerin yanında aldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gençlere her zaman öncelik tanıdığını belirten ve kendisinin de bu çizgide ilerlediğini söyleyen Tatık, milletvekili seçildiği takdirde ilk işlerinden birinin de gençlerin problemlerini ve dertlerini çözmek olacağını ifade etti. Tatık gençlerle konuşmasında, “ İYİ Parti’de gençlerimiz söz sahibidir. Bizim için onlar ne derse o olur.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugüne kadar hiçbir gencimizi geri çevirmemiştir. Bizlerde onu örnek alarak gençlerimizin sorunlarına çare olmayı amaç edindik. Amacımız sizlere daha aydınlık daha parlak bir gelecek bırakmak. Yaşadığınız sorunları yakından biliyoruz. Bizlerde genç olduk, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Özgür bir şekilde ekonomik sıkıntılar yaşamayarak hayatınızı yaşamak istiyorsunuz. Eğitimde fırsat eşitliği istiyorsunuz. Herkesin eşit şartlar altında eğitim almasını istiyorsunuz. Ekonomi konuşmak istemiyorsunuz. Sanata spora yönelmek istiyorsunuz. Bunların hepsini 14 Mayıs’tan sonra gerçekleştireceğiz. İYİ Parti iktidarında gençlerimizin gündemi ekonomi olmayacak. Gençlerimiz hayatı dolu dolu yaşayacak. Size söz veriyorum TBMM’de ülkemizin geleceği siz gençlerimiz için canla başla çalışacağım” diye konuştu.