İstifa eden İçen'in iddialarını red ettiler

Memleket Partisi Denizli İl Teşkilatında Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen'in istifası ile yaşanan süreç devam ediyor. İl Sekreteri Efe Serdar Gökdağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İçen'in iddialarını ret ettiklerini söyledi.

Memleket Partisi Denizli Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen, sert açıklamalar yaparak görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İstifanın ardında bir araya gelen kurmaylar, İl Sekreteri Efe Serdar Gökdağ’ın Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında da yer alan ve halen Merkezefendi İlçe Başkanı olan Erhan Derici’nin il başkan adaylığı konusunda uzlaştı. İl Sekreteri Gökdağ’ın basın toplantısında Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, Tavas İlçe Başkanı Osman Uluköy, Çal İlçe Başkanı Orhan Köse, Beyağaç İlçe Başkanı Vahide Gündoğdu, Honaz İlçe Başkanı Sündüs Kesikbaş ve il yöneticileri de hazır bulundu.

“ÖRGÜTLERİMİZ AYAKTADIR”
Soru almayan Gökdağ, açıklamasını , “Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen’in istifası nedeniyle boşalan il başkanlığı görevine 1. olağan il kongresi’ne kadar görev yapmak üzere atanmış bulunmaktayım. İl yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri ve tüm Denizli örgütü olarak dimdik ayaktayız. Görevimize aynı inanç ve kararlılığımız ile devam ediyoruz. İlçe kongrelerimizin tamamlanmak üzere olduğu ve il kongremize çok az bir zaman kala genel merkezimiz Denizli’deki gelişmeleri tam bir destek ve dikkatle izlemektedir. İstifa eden il başkanının öne sürmüş olduğu iddialar ile Denizli örgütümüzün uzaktan veya yakından ilgili yoktur. Bu iddiaları tümüyle reddediyoruz. Ne cumhur, ne millet tek yok memleket ilkesiyle çıktığımız yolda kamu yararına ve Türk milletine hizmet için çalışmaya devam etmekteyiz.” İfadelerini kullandı.
Mustafa KARAPINAR