İşçilerin hakları korunacak!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu; 'Taşeron sistemi emekçilerin örgütlenmesinin önündeki en büyük engeldir' diyerek işçi haklarının korunacağını söyledi.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu; Vatan Partisi İl Başkanı Güray Kubilay Gürsoy, Merkezefendi Belediye Başkan adayı Sabri Kasapoğlu ve Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar Türk-İş Denizli Temsilcisi Yakup Çetin’i ziyaret ederek 24 Şubatta vefat eden Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak için baş sağlığı diledi. İşçi sınıfının değerli bir temsilcisini kaybettiğini belirten Vatan Partisi BBB adayı Mehmet Çobanoğlu işçi sınıfının başı sağ olsun dedi. İktidarı ve muhalefetiyle neoliberal ekonomiyi savunanların emek düşmanı cephede birleştiklerini ifade eden Çobanoğlu şöyle devam etti. “Bugün Kemal Dervişlerin, Ali Babacanların Mehmet Şimşeklerin halkı yoksullaştıran politikaları uygulanmaktadır. Bu politikalar halkın yoksulaşması ve emeğin sömürülmesi üzerine kuruludur. İktidara her konuda muhalefet edenler Mehmet Şimşek’i elleri kızarıncaya kadar alkışlamaktadırlar. Bu da Atlantik cephesinde birleştiklerini gösteriyor.

TAŞERONLAŞMAYA SON VERİLECEK!

Bu sistem tüm belediyelerde emek sömürüsü üzerine kuruludur. Kamu hizmetini taşeron eliyle yürüterek eş, dost, yandaş korunmaktadır. İktidarı emekçiyi enflasyona ezdiriyorsun diye eleştirenler bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde emekçilere % 19 zam öngörüyorlar. Emekçi düşmanlığında birbirinden farkları yok. Belediyeyi şirketlerle ve taşeronlarla yönetiyorlar. Taşeron sistemi emekçilerin örgütlenmesinin önündeki en büyük engeldir. Vatan Partisi’nin yönetiminde olan tüm belediyeler gibi Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron sistemine son verilecek tüm hizmetler kamu personeli eliyle yürütülecektir. İşçiler, emekçiler bizim baş tacımızdır. Vatan Partisi rantçı sisteme son verecek kamu hizmetinde devrim yapacaktır.” Türk-İş Denizli Temsilcisi Yakup Çetin de Vatan Partisi heyetine baş sağlığı ziyareti için teşekkür ederek Genel Sekreter Pevrul Kavlak’ın yılmaz bir hak savunucusu olduğunu, yerinin doldurulmasının güç olacağını belirtti.

Vatan Partisi Mehmet Çobanoğlu seçim seçim 2024 medya karapınar mk yapım denizli ataürk stadyumu tabelası