"İnsanlık tarihi için eşi benzeri görülmemiş bir destanın adıdır"

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. Yılı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.


Durmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üzerinden 6 sene geçmiş olsa da hala dün gibi aklımızda olan ve bundan sonra hiçbir zaman aklımızdan çıkmayacak bir günü idrak ediyoruz. 15 Temmuz; sadece Türkiye'nin değil tüm insanlık tarihi için eşi benzeri görülmemiş bir destanın adıdır. 
Aziz milletimiz, istikbal ve istiklaline sahip çıkmak için tanka ve topa kafa tutmuş, en gelişmiş  silahlarla kurşunlanmasına, tepesine bombalar yağdırılmasına aldırmadan tek vücut olarak darbecilere kahramanca karşı koymuştur.

Ruhlarını 1 dolara satan, beyinleri kiralık güruh; yıllarca bu aziz milletin bünyesinde asalak olarak yaşamış, son ihanetini de 15 Temmuz akşamında yapmak istemiştir.

Aziz milletimizin her bir ferdi birer “Ömer Halisdemir” olarak tanka ve silaha; uçak ve bombaya karşı durmuştur.

Ancak şimdilerde görüyoruz ki; 15 Temmuz gecesi evde kahve içmeyi tercih eden zihniyet; 15 Temmuza sebep olan tufeylî yapılanma içinde bulunan, devlet ve hukuk tarafından yaptıkları vazifelerden ihraç edilen Fetöcüleri çalıştıkları kurumlara iade edeceklerini alenen ilan etmektedirler.  Bu zihniyetin toplandığı 6 altılı masanın her üyesi ağız birliği etmisçesine aynı şeyi tekrar tekrar söylüyorlar. Demek ki bu 6 benzemez, aynı karanlık yapıdan emir almakta; aynı amaca hizmet etmektedirler.

Cumhur ittifakı bileşenleri olarak bizler ise bu hain yapılanma ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Cumhuriyetimizin 100. kutlu yılında yeni bir destan yazıp, yeni bir zafer ile yeniden milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz.
15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleyen, bu millete pranga takmak isteyen mahfilleri paramparça eden, milletimizin feraset, fedakarlık, iman ve kararlılık zaferidir. Bu yüce millet, iradesine yönelen her karanlık eli aynı şekilde kırmaya devam edecektir.

Bu vesile ile 15 Temmuz akşamında şehit olan başta büyük kahraman Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle anıyor; o gece gazilik mertebesine ulaşan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan sağlık ve afiyet diliyorum”.