İlk yarıda 3 gol bir kırmızı kart çıktı

Denizlisppor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan 3. hafta karşılaşmasında ilk yarısında 3 gol, bir de kırmızı kart çıktı.

Denizli Atatürk Stadyumu’nun bakımda olması nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda oynanan 3. hafta karşılaşmasında Denizlispor, ilk yarıyı 0-3 mağlup tamamladı. Kornerden gelen iki topun Denizlispor fileleri ile buluştuğu ilk yarıda, 40. dakikada MKE Ankaragücü Spor oyuncusu Cem Ekinci, Gökhan Süzen’e yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Özer Özdemir’in kendi kalesine attığı gol ile rakibi karşısında 0-1 geriye düşen Horozlar, dakikalar 20’yi gösterdiğinde ise bu kez Ali Kaan’ın kaydettiği gol ile 0-2 geriye düştü. Dakikalar 40’ı gösterirken Cem Ekinci, Denizlisporlu futbolcu Gökhan Süzen’e yaptığı sert müdahale sonrasında hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi. Bu dakikalarda Denizlispor oyunda üstünlük sağlamayı amaçlarken, 45+1’de yine sahne olan Ali Kaan’ın ceza sahasına girmeden vuruşu filelerle buluştu ve ilk yarı 0-3 tamamlanmış oldu.  
İkinci yarıya Denizlispor daha baskın başladı. Ardı ardında pozisyonlar üreten Denizlisporlu oyuncular gol kaydına muvakkaf olamadı. Oğuz Yılmaz'ın vuruşunda topun direkten döndüğü karşılaşmanın 75. dakikasında Denizlispor'da İkinci yarıda Muhammet Özkal'ın yerine oyuna giren Erdal Akdari rakibine yaptığı sert müdahale sonucu kırmızı kart gördü. İki takım da 90 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. 
Bu sonuçla Denizlispor, ligde 3 maç sonunda gol atamayan tek takım oldu. Ankaragücü ise ilk galibiyetini alarak hanesine üç puanı yazdırdı.
Mustafa KARAPINAR
 

denizlispor ankaragücü denizli antalya