İlk toplantı en çok oy alınan yerde yapıldı

AK Parti Pamukkale İlçe teşkilatı, ilk mahalle toplantısını 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldıkları mahallede yaptı. Buraya Güzelpınar'dan, Kurtluca'da, Uzunpınar'dan Gözler'den, Eymir'den, Akçapınar'dan, Akdere'den, Akköy'den ve Belenardıç'tan katılım oldu.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantılarının ilki Güzelpınar Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Tekaslan, AK Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlhan Soydan Dönmez, ilçe teşkilatı, bölge mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

 

AK PARTİ’YE EN ÇOK OY BURADAN ÇIKTI

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy alınan mahallelerden olan Güzelpınar Mahallesi’nde coşkulu ve kalabalık bir organizasyona imza atan Başkan Özpek ve ilçe teşkilatı, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun kaldı. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Özpek; “Göreve geldiğimiz günden itibaren, teşkilatımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk önce yönetim kurulumuzu, ardından yürütme kurulumuzu belirledik. Pamukkale İlçe teşkilatı olarak mahalle toplantılarımızın ilkini en yüksek oy oranı ile Güzelpınar mahallemizde startını verdik. Güzelpınar mahallemizde gerçekleştirdiğimiz coşkulu toplantımız bizleri memnun etti. 2024 yerel seçimlerine hazırlık sürecimizde tüm vatandaşlarımıza ulaşmanın çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Ak Parti belediyeciliğinin büyük kazanımlar sağladığı Denizli’de, Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’nin yeniden kazanmak ve yapılan hizmetlerin devamını sürdürmek için bütün teşkilatımızlar yekvücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güzelpınar’dan, Kurtluca’da, Uzunpınar’dan Gözler’den, Eymir’den, Akçapınar’dan, Akdere’den, Akköy’den ve Belenardıç’tan gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

AK Parti in en çok oy aldığı mahalle hangisi AK Parti Pamukkale toplantısı yapıldı AK Parti Denizli