İlk kez katıldıkları ligde destan yazdılar

Denizli'nin tek ampute futbol takımı olan Denizli Bedensel Engelliler Spor Kulübü bu yıl ilk kez mücadele ettiği 1.lig 1. Grup'u tüm zorluklara rağmen üçüncü bitirmeyi başardı.



Denizli’nin tek ampute futbol takımı olan Denizli Bedensel Engelliler Spor Kulübü bu yıl ilk kez mücadele ettiği 1.lig 1. Grup’u tüm zorluklara rağmen üçüncü bitirmeyi başardı. Yeşil beyazlılar üçüncülük kupasını federasyon yetkililerinden aldı. 

8 takımın mücadele ettiği Ampute futbol 1.lig 1. Grup sona erdi. Denizli’nin tek ampute futbol takımı olan Denizli Bedensel Engelliler Spor Kulübü bu yıl ilk kez mücadele ettiği grupta İzmir Büyükşehir Belediyespor şampiyon olurken, bu yıl ilk kez mücadele eden temsilcimiz ise büyük bir başarı göstererek grubunu üçüncü bitirmeyi başardı. Sezonun son karşılaşmasında erteleme maçında evinde Gaziantep Bedensel Engellileri konuk eden yeşil beyazlılar maçı Ferat(3), Medeni(3), Muhammed(2), Ramazan A.(2) ve Ramazan(1) attığı gollerle 11-0 kazanmasını bildi. 

Maçın ardından kupa töreni düzenlendi. Federasyon yetkilisinin elinden kupasını alan takım kaptanı Ramazan Altuğ, “Bütün zorluklara rağmen üçüncü olmak bizi çok mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.