İlçelere red yanıtı geldi

Denizlispor'da yeni sezon için ilçeler tarafından istenilen Passolig gişeleri için kulüpten ret cevabı geldi.

Denizlispor’da yeni sezon için ilçeler tarafından istenilen Passolig gişeleri için kulüpten ret cevabı geldi. İptal kararında şirket yetkililerin yeşil siyahlı kulüpten her gün için talep ettiği 200 dolar istenmesi etkili oldu.  

Yeni sezon için stadı doldurmanın hesaplarını yapan Denizlispor’da ilçelerden gelen passolig gişesi isteğine ret cevabı geldi. kulübün resmi sosyal medya hesabından duyurulan gelişmede ret kararında maliyetin etkili olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: 

“İlçelerimizden gelen bazı talepler üzerine Passolig şirketi ile mobil gişeler hakkında görüşme yapılmış olup, görüşmede her ilçeye bir gün süreyle mobil gişe kurulması talep edilmiştir. Passolig, bu hizmet için kulübümüzden her gün için 200 dolar ücret talep etmektedir. Maliyetinin fazla olması nedeniyle ilgili proje Yönetim Kurulumuz tarafından reddedilmiştir. İlçelerde yaşadığı için Passolig kart çıkartamayan taraftarlarımızın www.passo.com.tr internet adresine girerek kart işlemlerini tamamlaması veya Denizli Atatürk Stadyumu Passolig Gişelerine gelerek kartlarını teslim alması rica olunur.”

STORE ÇEŞİTLENMEYE DEVAM EDİYOR

Öte yandan yeşil siyahlılarda uzun süre sonra açılan Store mağazasında ürün çeşitliliği artmaya devam ediyor. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, taraftarın isteği doğrultusunda çeşitliliğin gün geçtikte artmaya devam ettiği söyledi. Atilla, taraftara mağazaya olan yoğun ilgisi yüzünden teşekkür etti. Mağazada yeni gelecek ürünlerle ürün çeşitliliğinin 50’ye ulaşacağı öğrenildi.