"İktidara Türkiye'nin kaynaklarını bölüşmek için gelmiyoruz"

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Emekli Öğretmen Sabri Kasapoğlu; Vatan Partisi'nin Türkiye'nin kaynaklarını bölüşmek için iktidara gelmediğini söyledi; 'Kamu yöneticileri her kademede liyakat esasına göre atanacaktır' dedi.


Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları esnafları dolaşarak sorunlarını dinliyor. Çözüm önerilerini anlatıyor. Vatan Partisi milletvekili adayları Türkiye’nin kaynaklarını liyakatli insanların yönetmesi ve hakça bölüşülmesi için çalıştıklarını ifade ettiler.


Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Emekli Öğretmen Sabri Kasapoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Partimiz için kamu yönetimine atanmada devlete ve millete adanmışlık, hukuka bağlılık, kurmaylık birikimi ve yönetme yeteneği, halka hizmet ruhu, halk için fedakârlık ve çalışkanlık, dürüstlük ve ahlâk, liyakat vazgeçilmez ölçütlerdi” dedi. Kasapoğlu Türkiye’nin birikiminin aynı zamanda partilerinin birikimi olduğunu söyledi.
“Devlet yönetiminde sade yaşam”
Vatan Partisi Milletvekili adayı Sabri Kasapoğlu şöyle devam etti: “Güçlü Devlet, halka güvenen ve halkın güvenini kazanan devlettir. Hazreti Muhammed, “Yöneticileri zengin ölen milletler yoksul olur. Yöneticileri yoksul ölen milletler ise zengin olur” sözüyle büyük bir hakikati dile getirmişti. Devlet yönetiminde ihtişam, debdebe, lüks hayat ve kibir, yöneticiyi halktan koparır ve koparmaktadır. Vatan Partisi iktidarında, devlet yöneticisi, sade yaşayacak, halkın kaderini paylaşacak, halka güven verecek ve zorluklarla mücadelede halkı seferber edecektir. Vatan Partisi, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesini Atatürk’ün devrimci anlayışıyla yeniden kurumlaştıracağımız Türk Tarih Kurumu’na, Türk Dil Kurumu’na ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’na tahsis edecektir. Vatan Partisi, Türkiye’yi Çankaya’dan yönetecektir. Çankaya’dan yönetim, devrimci ve halkçı yönetimdir.


“Yolsuzluk mahkemeleri kuracağız”
Vatan Partisi yönetiminde, kamu yöneticilerinin işlediği yolsuzluk kapsamındaki suçların üstü kapatılamaz. Yolsuzluk yapanların soruşturma ve kovuşturulması için, Yolsuzluk Mahkemeleri kurulacaktır. Soruşturmalar üç ayı geçmeyecek, açılan davalar altı ay içinde hükme bağlanacak ve suç işlenerek elde edilen kaynaklar kamu kaynağına dönüştürülecektir.



 

denizli denizli vatan partisi sabri kasapoğlu sabri kasapoğlu aday sabri kasapoğlu milletvekili sabri kasapoğlu vatan partisi seçim seçim 2023