İkinci dönemin şifrelerini verdi

2. dönem için seçmenin oylarını alarak göreve yeniden getirilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, MK Yapım'a özel açıklamalarda bulundu.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında seçmenin güvenini kazanarak büyük bir oy farkı ile yeniden göreve getirilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ndeki gerçekleşen görev değişimi sonrasında yapılan ilk meclis toplantısında MK Yapım’a konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, seçimi değerlendirdi. Doğan, “Merkezefendi tarafı baya heyecanlıydı. Sonucu güzeldi, hemşerilerime teşekkür ediyorum. İlçe belediyeleri meclislerini yaptı. Bugün de Büyükşehir meclisimizi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Şimdi artık çalışma zamanı” diyen Başkan Doğan, “Şehir için bir şeyler yapma, katkı sunma, şehrin önünü açma zamanı olduğunu düşünüyorum. Denizli için bir şeyler yapıp çalışacağız. Burada önemli olan konu; bize emanet edilen bütçeyi doğru düzgün kullanmak, yönetmek, doğru iş birlikleri yapmak. Şehrin ihtiyacı olan projeleri ortaya koymak, şehrin vizonunu açan projeleri ortaya koymak olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de ekonomik konjektöre baktığımızda gerçekten sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Popülist projelerle değil, daha ayağı yere sağlam basan, insanların hayatını kolaylaştıran işlerle, etkinliklerle, projelerle devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu dönem seçmenin neden seçmenin kendisine oy verdiğini anlatan Başkan Doğan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“ŞEFFAFLIK, DÜRÜSTLÜK, SAMİMİYET, GÜVEN…”

“Başka bir kanal borç konusunda ne düşündüğümü sordu. Ben alacağımı, borcumu, yaptığım işi, her zaman şeffaf bir şekilde söyledim. Ama biz Pamukkale’nin Büyükşehir’in ne olduğunu bilmiyoruz. Sorduğumuzda doğru cevabı alamıyoruz. Ben açıkladım borcumu. Borcumuz, makul ve sürülebilir bir borç. Merkezefendi Belediyesi olarak ne SGK’ya ne de Vergi Dairesi’ne, çalışma arkadaşlarımızın bir gün geç yatan maaşı olmamıştır. Bu çok önemli bir şey. Ama baktığımızda ciddi anlamda borçlar var. Yönetim şekli de çok önemli. Verilen yetkiyi doğru kullanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle samimiyet, güven, dürüstlük, belediyecilikte çok önemli. Sonrasında zaten diyalog, iletişim hemşerilerimizin hep yanında olmamın çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Böyle olduğuna Merkezefendili hemşerilerimiz inanmış ki; gerçekten çok ciddi bir oy oranı ile seçildim.

“BİRLİK VE BERABER OLMAZ ZAMANI”

Ali Rıza ağabeyim benden yaşça büyük ama benim geçmiş bir 5 yılım var ve her zaman tam destek. Partimiz adına Denizli’de ve Türkiye’de güzel bir sonuç elde ettik. Bizim bu süreci doğru yönetmemiz gerekiyor. Bize verilen bu teveccühü doğru kullanmamız gerekiyor. Seçim döneminde de videolarımız oldu ortak, destek olduk. Birimizin sıkıntısı, birimizin başarısızlığı hepimizi etkiler. Birlik, beraberlik olma zamanı”.