İki ilçede gençlik aşısı tuttu

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ve Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, MK Yapım'a konuştu.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında seçmenin güvenini kazanarak göreve getirilen genç isimler Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ve Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir Denizli Büyükşehir Belediyesi’ndeki gerçekleşen görev değişimi sonrasında yapılan ilk meclis toplantısında MK Yapım’a konuştu.

“ENERJİ, YENİLİK BEKLİYOR”

“Çivril’i enerji bekliyor, yenilik bekliyor” diyen 37 yaşındaki Belediye Başkanı Semih Dere, seçim günün anlattı. Kutlamalara geç indiklerini söyleyen Başkan Dere, “İnanmak zor, kolay değil” dedi. Genç belediye başkanı olduklarını ancak siyasette tecrübeli olduklarını belirten Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, “5 yıl önce ilçe başkanlığı görevinde de bulunduk. Daha öncesi de var tabi. Bugünlere kadar geldik. İyi bir seçim süreci geçirdik. Beklediğimiz sonucu da aldık. Onun için hizmetlerimize başlayacağız” ifadelerine yer verdi. Genç olmaları konusunda seçilememe kaygısı duymadıklarını anlatan Demir, “Çocukluktan beri siyasetin içerisinde büyüdüğümüz için toplumda bunun bilincinde. Kaygımız olmadı” dedi. Aday olmaya nasıl karar verdiğinden bahseden Başkan Demir, “5 yıl önce de aday olmam konusunda çok baskı vardı. Ama daha zamanı gelmedi demiştim. O zamanın bugün olduğunu düşünerek yola çıktık. Bugüne kadar hep geriye giden bir Bekilli vardı. Bundan sonra vizyonumuz geniş. Düzenli, programlı bir çalışmayla daha ileriye giden bir Bekilli göreceğiz” şeklinde konuştu.

Önder Demir Semih Dere mk yapım medya karapınar seçim seçim 2024 Çivril Belediye Başkanlığı Bekilli Belediye Başkanlığı