İHL 95-96 mezunları Rektör Prof. Dr. Bağ'ı ziyaret etti

İmam Hatip Lisesi 1995-1996 Mezunlarından bir grup Paü Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Denizli Merkez İmam Hatip Lisesi 1995-1996 Mezunlarından bir grup Paü Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. İş, siyaset ve basın camiasından önemli isimlerin de içinde bulunduğu grup adına konuşan AK Parti önceki Dönem İl Başkanı Av. Avni Örki, Rektör Bağ'ı atamasından dolayı tebrik ederek görevinde başarı diledi. Pamukkale Üniversitesi'nin Denizli için önemli olduğunu ifade eden Örki, üniversiteler bir ilin gelişmişlik düzeyini en iyi göstermek unsurların başımda gelir. Bu anlamda gösterdiği atılım ve eğitim kalitesi baz alındığında Pamukkale Üniversitemiz de Denizli'yi başarılı bir şekilde temsil etmektedir. Sizin ve çalışma arkadaşlarınızın özverili gayretleri ile bu iğmenin daha da yukarı çıkacağına inanıyoruz" dedi. 

"BİRLİK RUHU ÖNEMLİ"

Ziyaretçilerin tek tek kendisini tanıtmasının ardından konuşan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ da, üniversite çalışmaları hakkında bilgiler vererek mezunların birlik ve beraberliklerin hala günümüze kadar gelmesinin önemli olduğu, PAÜ mezunları için de birlik ve beraberlik ruhunun önemli olduğunu anlattı. 

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Ziyarette ayrıca Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hüseyin Şahin de hazır bulundu. Ziyarette İmam Hatip Lisesi 1995-1996 mezunları adına Rektör Prof. Dr. Bağ'a kabartmalı kağıt rölyeften oluşan Esma-ül-Hüsna'nın yet aldığı tablo hediye edildi.