İHH meydanlarda olacak

Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, "15 Temmuz da bu hainler bizlerin ciğerlerini sökmeye geldiler. Cumhurbaşkanımızın bir işareti ile milyonlar alanlara döküldü" dedi.

Denizli İHH Başkanı  Hasan Ali Solak,  "15 Temmuz da bu hainler bizlerin ciğerlerini sökmeye geldiler. Cumhurbaşkanımızın bir işareti ile milyonlar alanlara döküldü" dedi. 

 

Denizli İHH Başkanı  Hasan Ali Solak, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi. Bosna’nın Bilge Kralı Aliya İzzet Begoviç der ki:’’Size Asla intikam peşinden koşun demiyorum,ama yapılanları da asla unutmayın "dediği gibi,bu hain darbe girişimini asla ve kat’a unutmamamız ve unutturmamamız gerekir.

15 Temmuz da bu hainler bizlerin ciğerlerini sökmeye geldiler. Yaşama alanı bırakmayarak diri diri toprağa gömmeye geldiler.Bizleri yurtsuz vatansız bırakmak için geldiler.Yurtsuz vatansız kalmanın ne demek olduğunu görmek için Suriye’ye bakın.Rabbimiz çok şükür ki, vatanımızı vatansızlara bırakmadı. 

Aziz Milletimiz O Gün, Tarihi Bir Zafer Kazandı. Cumhurbaşkanımızın bir işareti ile milyonlar alanlara döküldü.Bizler de o gün,saat 23:00’te meydanlara döküldük. Allah’tan gayrısına boyun eğmeyen Necip Milletimiz olarak, Hainlere Alçaklara mı boyun eğecektik. O gece okunan salalar tüylerimizi diken diken etti.Ezanları Susturan Darbelerden,Darbeleri Susturan Sala seslerini bizlere lütfettiği için Allah’a hamd ediyoruz" dedi. 

Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişiminin sene-i  devriyesinde, Cumhurbaşkanımızın işareti ile yine meydanlarda olacaklarını ve yine Cumhurbaşkanımızın işareti gelinceye kadar meydanları terk etmeyeceklerini belirtti ve Halkımızı da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanına katılarak, bu hain FETÖ Darbe girişimini unutmamamızı ve unutturmamamızı istedi.

O gün,sadece ülkemizde değil, Ümmet coğrafyasındaki tüm Müslümanlar, Mazlumlar Ülkemiz için sabahlara kadar dua ve niyazlarda bulundular.Bilirler ki,Son Kale Türkiye’dir.Türkiye de yıkılırsa,insanlığın yıkılacağı, merhametin yıkılacağı aşikardır. Allah son kale Türkiyemizi hainlerin alçakların tuzaklarından korusun ve kurtarsın" dedi. 

İhh hasan ali solak meydan 15 temmuz